mandag 26. oktober 2009

Til å bli glad av =)






En stor veske i herlig blomstrete vintagebomull med glidelås og regulerbar skulderrem. Oppi veska er det glidelåslomme og mobillomme.
Vesken er sydd av ubrukt vintagebomull, og er fòret med rød bomull fra Ikea.

mandag 19. oktober 2009

Flere kort..







Litt flere kort gjort av stivt papir og stoffrester. Det midterste bilde viser baksiden. Lager man et stilig mønster kan jo dette være dekorativt. Jeg har valgt å lime nye ark bakpå kortene istede.

torsdag 15. oktober 2009

Kort av stoffrester =)







For en tid tilbake oppdaget jeg Made`s flotte blogg, og ble inspirert av de søte kortene hun lager. I dag trengte jeg et lite prosjekt og fant ut at jeg skulle lage min egen variant. Enkelt, morsomt og en veldig grei måte å bruke restestoffer på!

Det blir nok bursdagskort, julekort og til og fra lapper i denne varianten fra meg en stund fremover;)

tirsdag 13. oktober 2009

Pyssel




Det har ikke vært tid til de store syprosjektene i det siste, men litt småpyssel innimellom får vi alltid tid til;) Et bredt og godt skjerf i dobbel bomulljersey, og en sort skopose i herremodell. Denne er sydd i kraftig bomull, og er fòret med polyester. Alt fra Stoff og stil.


fredag 2. oktober 2009

Et skjørt til...


Skjørt i deilig myk bomullstretch. Fargen er litt dypere grå enn det bildet viser. Ribb og strikk i livet, og kantet med foldestrikk istedet for fall nede.
-
Stoffet er kjøpt på ferie i Krakow,
ribben og foldestrikken er fra Stoff og stil,
og mønsteret er eget.