mandag 31. oktober 2011

Stjernetips?


Først ut er to gensere. Strørrelse 2år begge to, men den ene har fått en liten ribbkant nede og den andre er lagt opp med coversøm på symaskinen, bare for å variere litt. Ellers er de helt like med stjernejersey på baksiden og på ermene og rød ribbjersey på fremsiden og som kanting. Alle stoffene er fra stoff og stil.


For en liten stund siden hadde jeg besøk av mor, og mens vi satt i sofaen og skravlet spurte hun om jeg hadde noe garn liggende. Jeg satt nemmelig å strikket på det lilla settet og det gav henne også lyst på et strikketøy. Selvsagt hadde jeg noe garn på lager.. og mor strikket tøfler til meg. Før toving var de enoorme, etter en runde i maskinen på 60 grader ikke fullt så store... Etter mye strekking klarte vi å dra dem til en ca skostørrelse 30 :D
Visst ble de fine, og gode og tykke, men altså bittelitt små til denne damen.  De blir en søt gave til en liten jente en gang.
Men altså her er tipset, er du på jakt etter et garn som tover godt, prøv heilo fra Dale.. ;)

5 kommentarer:

Libe sa...

Åh vad besviken man blir när det inte passar :) Fina tröjor , nästan lite jul med det röda och stjärnor.

Helle sa...

Så koselige gensere du har laget. Begynte også med å sy til barna mine fordi det lå så mye større muligheter for å leke og eksperimentere der. - Med barnetøy kan man være så kreativ og fargerik man "nesten" vil.

HobbyMegHer sa...

Hehehe, ja noe garn tover som bare rakkern! :P

Fiiine gensere du har sydd !!

*klem*

sunpan sa...

Vilka fina tofflor!! Vad har du för beskrivning till dem?

Kaoz sa...

Takk for kommentarerene alle sammen :) Tøflene er nå i bruk av en søt jente på 5 ;)

Sunpan: I norge kaller vi disse tøflene på lappetøfler, og de er lette å strikke, og gode og varme.Fant en god beskrivelse hos forklaring hos en annen blogger, stina ballerina, hun forklarer bedre enn meg ;) . lykke til :)http://ballerinastina.blogspot.com/2009/02/tovede-lappetfler.html