onsdag 6. juni 2012

Shopping og andre småting

Hjemme etter 3 herlige dager i London! Med fire damer ble det mye skravling, fnising, god mat og shopping- en skikkelig vellykket tur med andre ord ;) Og Londonkjolen fikk bli med. Den var god å ha for det var ikke sommertemperaturer lengre.

Vi valgte oss et hotell på Marble Arch i enden av Oxford street. Plassert mellom to tubestasjoner kunne vi knapt bodd mer sentralt :)

Mens engelskmennene feiret dronningen gikk vi på shopping. Det havnet litt av hvert oppi koffertene som var rimelige stappet på avreisedagen, og alle fire damene hadde minimum et par med nye sko med seg hjem. På Clarks fant jeg sommerskoene. Enkle, gode å gå i og passer til alt :)

Etter tips fra Helle tok jeg turen til Berwick street og Misan Textiles. Og herlighet for en fantastisk butikk!! Her kunne jeg brukt hele dagen og natten..og lagt igjen en storporsjon pund;) Italienske og franske kvalitetstoffer til en god pris. Det eneste jeg ikke så noe til var typiske sommerstoffer, ellers tror jeg de hadde alt. Klarte å begrense meg til disse tre

rutete ullstoff, og stripete jersey i ull/bomull

herlig bomullsjersey


 Turen ble avslutttet med Andrew Lloyd Webber's The phantom of the Opera. Storslagent og imponerende.

Og som alltid når man er i London gikk tiden altfor fort.Men vi fikk likevel med oss en god del og storkoste oss hele veien. :)Med gjevne mellomrom får jeg spørsmål om skoposene og bokomslagene mine. Det er jo så kjekt når noen vil ha det jeg syr, så innimellom må jeg sy opp et par stykker. Disse ble sydd forrige uke. Alle er skoposene er fòret med bomull. Kanskje noen havner i shoppen etterhvert..Både skoposene og bokomslagene er er sydd i kraftig bomull eller cord og fløyel.
Og alle skosposene er fòret med div bommullstoffer.
Stoffer fra Textart, Ikea, Stoff og stil og mors gamle systæsj lager :)

Den grå skoposen med londonbåndet måtte jeg ha selv;) Båndet er fra danske Malika & Rosa og det rutete fòret fra stoff og stil.

3 kommentarer:

Libe sa...

Vad härligt med en lyckad resa :)och nya fina tyger med hem (Kan tänka mig att det var tomt i butikerna när engelsmännen var ute på gatorna för att fira ...) Praktiskt med skopåsar , ändå har jag inga *hmm* kanske lånar iden av dig ;)

Helle sa...

Så godt å høre at Misan sto til forventningene. Mye fint du fikk med deg derfra. Turte nesten ikke regne på hvor mye penger datteren og jeg brukte på vår tur. Det eneste jeg vet var at vi brukte lite penger på mat...

Clarks er mitt favoritt skomerke, og jeg klarte å få med meg et par fra Amsterdam også... Enkelte ting kan man rett og slett ikke få for mye av.

kaoz sa...

Libe: Klart du kan :D