søndag 9. september 2012

29 m ren lykke med tilbehør :D

Denne uken har jeg vært med mannen på jobbreise til Rotterdam.
Mens han har vært på jobb har jeg kost meg med å traske litt rundt i byen, handle litt, og slappe av med bok og strikketøy.

En av planene for turen var en tur innom byens stoffbutikk Schröder Mode. Det viste seg at hotellet vi skulle bo på ligger mindre enn fem minutter lengre nede i gaten :) Det ble altså et par turer innom, og jeg brukte både lengre tid og mer penger enn planlagt. Det er nesten vanskelig å bestemme seg for utvalget er så stort. Koselig og hjelpsom betjening som gjerne slår av en prat gjør det ekstra koselig.

jersey med tøff print

Denne viskosejerseyen var det litt kaoz over synes jeg :)

Viskosejersey i blåtoner 
 viskosejersey
 De hadde godt utvalg i jerseystoffer, og alle disse er tenkt til topper.

ull og fòr til jakke


 ull som skal bli spissluer til vinteren bomullsjersey

 
bomullsjersey  


isoli

 nydelig blondestoff og sateng
 
foe, overlocktråd, sytråd, symerker, bånd og en søt liten nålepute


På skrå over gaten ligger det en butikk som selger symaskiner og tilbehør.Blant annet hadde de et lite utvalg i skredderlinjaler. Dette har stått på ønskelisten en stund, så jeg var glad når jeg fant dette greie etuiet med flere linjaler i.

praktisk mappe

3 forskjellige linjaler som vil lette arbeidet med å tegne mønster en god del


Fredag hadde mannen fri, og vi fikk en flott fridag i herlig sommervær. Lunsjen spiste vi ute i solen, og rakk å få litt farge i ansiktet før vi trasket videre. Tross at mannen har vært på jobb på dagtid, føler vi at vi har hatt en liten ferie og har kost oss med å traske gatelangs, shoppe litt og med godt mat og koselige resturantbesøk.

4 kommentarer:

mulliga m sa...

Vilken härlig shopping! Du kommer göra massor av fint med allt detta.

Libe sa...

Jag är bara en aniiing avis ;) det låter som du haft det jätte skönt :) och en massa fynd har du gjort också , härligt !

Helle sa...

Åhh, det hørtes deilig ut. Lunsj og shopping i Rotterdam. Så mye fint du fikk med deg, det må jo nesten ha blitt overvekt på vei hjem. :)

Kristin sa...

Så mange fine stoffer!
Og tusen takk for mine 6 meter!