tirsdag 27. november 2012

Blondekjole

Jeg blir så glad når noen vil at jeg skal sy til dem. Og så blir jeg så kry og glad når noen kommer tilbake og spør om jeg kan sy mer :) :) Denne kjolen  er en riktig festkjole som skal få svinge seg på årets julebord. Sort blonde med koboltblått satengfôr. 

Siden det blå stoffet viser så godt gjennom blondestoffet måtte jeg la sømmene komme på innsiden av kjolen. I realiteten har jeg altså sydd to kjoler utenpå hverandre. 

Kjolen har raglanarm og en bitteliten trompetarm. Fôret er lagt opp ved skulderen  for å få rene blondearmer. Eieren er lys med blå øyne så den blå fargen er utrolig fin til henne. Jeg sto mellom lilla og blått, og er nå veldig glad for at jeg gikk for den blå satengen.

Bildet ble litt mørkt, men gir i vertfall et inntrykk av hvor fin kjolen er på

Dette bilde viser bedre fargene, og hvordan det blå stoffet viser gjennom blonden.
Begge stoffene er kjøpt i Rotterdam hos Shröder Mode. En fin butikk med flotte kvalitetstoffer til gode priser. Alltid koselig å komme innom der og slå av en prat med betjeningen som er både hjelpsomme og flinke.


Til helgen blir kaoz og unik å finne på torget i sandefjord hvor vi kommer til å selge litt som vi har sydd og strikket utover høsten. Er du i nærheten er det koselig om du stikker innom å hilser på. Jeg ligger litt etter med bloggingen, men både bloggen og shoppen vil bli oppdatert etterhvert :)

Ønsker dere alle fine kaozlersere en flott førjulstid!

2 kommentarer:

Libe sa...

Du har rätt i att blått passar väldigt bra till svart spets :) Klänningen är riktigt läcker, och det bästa berömmet är ju när kunderna kommer tillbaka. Hoppas att marknaden går riktigt bra :) , jag såg nu de fina halsvärmarna som du stickat och jag blir förvånad om du har någon med dig hem...

Helle sa...

Skikkelig fint med kontrastfarge under den sorte blonden. Blir litt nysgjerrig på den butikken i Rotterdam, ser for meg at det er en sånn butikk man kan gå litt bananas i..:)