mandag 27. mai 2013

Jeg har vært på tur igjen :)

Jeg har vært i Rotterdam igjen! Det viste seg nemlig at mannen måtte jobbreise dit litt lengre, og jeg var ikke vanskelig å be når han spurte om jeg hadde lyst på en ny tur :)

Byen som nederlenderne selv kaller for  byen uten hjerte fordi den ble totalt utbombet under krigen, er alt annen enn kald. Det er ikke mye historie å finne i gamle bygninger og arkitektur, den har heller ikke mange turistattraksjoner, men til gjengjeld er den moderne og full sjarm. Om menneskene som bor her er  høflige, hjelpsomme og imøtekommende, du glemmer fort at du er i en storby :)

Mens mannen har vært på jobb, har jeg tatt et nytt farvell med byen, og på nytt vært innom favorittbutikkene. Det ble både klær og sko denne gangen, og ikke minst litt stoffer ;)

På Schröder var det som vanlig mange fristelse. Det som var nytt denne gangen var at de hadde et større utvalg av italienske stoffer. Jeg fikk med meg litt forskjellig. Ikke så mye til meg selv denne gangen, da jeg har har handlet litt til bestillinger jeg har fått.


jersey


stumt bomullstoff, tynt og fint til kjole
og myk jersey


Tøft bomullstoff


Ull
Det sorte er draktstoff med litt stretch, de to andre er 
 ulljersey. Det multifargede er myyyk og fin italiensk ull
Tøff jersey til meg selv :)Silke
Tynn og fin silke tenkt til sjal over en sort silkekjole


Søt og myk bomull, perfekt til sommerskjerf


Helle tipset meg om at det finnes fòrstoffer med strekk. Dette sto derfor på handlelisten, og hadde jeg ant hvilket utvalg de hadde skulle jeg tatt med stoffprøver hjemmefra og handlet mye mer.  Siden det er vanskelig å handle rett farge til prosjekter som ligger hjemme, endte jeg opp med farger jeg vet jeg får brukt; sort, hvit, rød, og mørkblå

Jeg fikk også med meg sort og rød jersey, samt sort interlock som de var tomme for sist.Før vi reiste sydde jeg meg en sommertopp.
Myk jersey fra stoff og stil med fin fall. Helt enkel, og allerede en favoritt :)


1 kommentar:

Helle sa...

Husbonden er for tiden på jobbreise i Amsterdam og jeg er litt syk fordi jeg ikke kunne være med. Passer tydeligvis ikke å ha med en tekstil og garnhandlende kone når man reiser sammen med entrepenørbransjen.

Nåja. Godt noen ha muligheten til å bli med når partneren skal på jobbtur til byer med godt utvalg av garn og stoffer. :) Du får virkelig med deg mye fint. Spent på hva du får ut av spesielt den ene jerseyen du kjøpte til deg selv. :)