lørdag 3. august 2013

Fynd i Göteborg


Så var endelig ferien her! Vi har brukt den første uken bare på å slappe av, ha besøk, gå på konsert, nyte livet i solen på terassen, og reise på tur, bare kost oss rett og slett. Deilig!

Vi har hatt to netter på hotell i Göteborg, med ingen andre planer enn å vandre gatelangs og kose oss :)

Kun en ting sto på programmet, og det var å besøke tygaffären.  Jeg hadde funnet butikken på nettet før vi dro i pinsen i fjor, men da var den dessverre stengt. Desto større var lykken når jeg denne gangen kom til åpen butikk og sommersalg. SÅ mye fine flotte stoffer, og så fine priser. For dere som kjenner meg litt er det nok unødvendig å si at jeg handlet med begge hender... Og snille mannen min ventet tålmodig, mens jeg tasfet på stoffer, skravlet med de kjempekoselige damene i butikken og handlet...Visst er han snill :) Flotte klassiske drakt/kjolestoffer i ull.

Grå lin, fire skjortestoffer og et blått lekkert viskosestoff med tung fall

Jeg gjorde noen fynd i fullprishyllen også...Ull

Og jersey

5 kommentarer:

mamma i nord sa...

Mye flott her. Blir spennende å se hva du lager av dette.

Klem Tanja

Martine sa...

Koselig at du har vært på besøk i bloggen min <3 Så mange fine stoffer du har kjøpt! Jeg har handlet garn omtrent i hver eneste by jeg har vært innom i sommer :) Herlig med litt nye kjøp til hobbyene!

Helle sa...

Åh der kjenner jeg meg igjen, - det å handle med begge hender altså. - Også høres det ut som om du har en tålmodig mann. :)

Mye fint til høsten du har å jobbe med nå.

Libe sa...

Om du skulle få vägarna förbi Stockholm så har jag en del tips på tygaffärer här runt omkring :D

kaoz sa...

Takk:)

Libe; det skal jeg gjøre! Drømmer om en Stockholm tur