torsdag 3. april 2014

Uvanlig rosa

Mars måned kom og gikk med et svisj,  og selv om jeg er glad våren er kommet og det  blir lysere og varmere dag for dag, så håper jeg april kommer med litt mer sytid ;) 

I begynnelsen av måneden fikk jeg tatt en skikkelig opprydning på syrommet, det var langt på overtid og jeg måtte nesten grave meg inn for rot og stoffhauger overalt.. Nå er målet å rydde opp mellom hvert prosjekt for å slippe slike skippertak og fordi det faktisk er koseligere å sy på et ryddig rom. 
Dessverre er jeg en rotekopp så det gjenstår å se om jeg klarer å holde dette...

 Før jeg gikk i gang med den store oppryddingen sydde jeg denne ulltoppen til meg selv. En uvanlig fargekombinasjon til meg, men jeg så en silketopp i disse fargene på tv og ble inspirert. Jeg har aldri vært veldig glad i rosa, men de siste årene har jeg likt fargen bedre og bedre. Denne kombinasjonen synes jeg ble litt stilig, det søte sarte rosa mot det skarpe og tøffere mørkerosa. Foreløpig er den ikke tatt i bruk, men den er herlig myk og varm og jeg er egentlig fornøyd med den

Begge ullkvalitetene er gode, men den rosa er tykkere og fastere 

Lys rosa merinoull fra janus.no
mørk rosa merinoull fra stofstedet.dk

2 kommentarer:

Libe sa...

Jag ,som älskar rosa ;) , tycker att den är jätte fin , kul med två olika nyanser .

Helle sa...

Jeg synes den var søt, selv om rosa ikke hører til i min palett. Jeg arbeider dog gjerne med fargen da jeg synes den er frisk og gir energi. Jeg passer derfor gjerne på at det blir litt rosa når jeg lager barnetøy. Der er fargen i alle fall populær.