onsdag 13. august 2014

Ny favoritt

Jeg er veldig glad i hundetannmønsteret, så når jeg så denne kjole rett innenfor døren på H&M måtte jeg inn å prøve. Dette snittet med tettsittende overdel og vidt skjørt er et snitt jeg kler og trives i, kjolen har også raglanarm som er fint når man har smale skuldre som meg.
  Kjolen satt som et skudd og ble min.
 
 
Vel hjemme tenkte jeg at denne må jeg prøve å kopiere. Så før den var brukt for mye og var vasket i hjel tegnet jeg mønster. Den originale kjolen er i en slags vinterjersey/ punto kvalitet, og det nærmeste jeg kom fra lageret mitt var denne tykke jeansjersyen. Den har samme tyngde, men er tynnere og mer stretcy så den ble ikke helt det samme, men kjolen kan brukes og jeg fikk testet det nye mønsteret mitt. Nå er flere meter med riktig stoff på vei i posten fra Danmark. Har også noe ull som kanskje kan brukes når det blir litt kaldere så spørs om det ikke blir mange kjoler av denne varianten utover høsten og vinteren ;)
 
 

Hundetannkjole fra HM
Bomullsjersey fra Lillestoff kjøpt hos Olivias.no

1 kommentar:

Helle sa...

Supersøt modell. Den kan syes i både lette sommerstoffer og litt tykkere jersey som du nå har planer om og bli helt ulike kjoler. - Ikke så dumt det å kopiere når man først har funnet noe som sitter som et skudd. :)