søndag 10. februar 2013

En fin dag :)

I Pinsen hadde jeg og mannen et par solvarme dager i Gøteborg. På vår vandring gatelangs kom jeg over en liten koselig strikkebutikk. Jeg hadde glemt å ta med strikketøy så jeg lovet mannen å være kjapp og stakk snuten inn. Det ble ikke noe strikkeprosjekt til turen, men derimot en hespe med dette nydelige garnet. Vanligvis så kikker jeg ikke i de dyreste hyllene, men denne gangen kom jeg ikke utenom, dette nydelige garnet fanget oppmerksomheten min og jeg måtte bare bort å kikke. Jeg så med en gang at det ville bli perfekt som skjerf til min mor som både er glad i og kler disse fargene. Bildene yter ikke garnet rettferdighet, men bilde nr 2 gir et inntrykk av fargene og spillet i garnet.

Jeg liker mor og farsdag. Jeg er vokst opp med at vi feiret denne dagen, og jeg synes det er en fin tradisjon. En lite tanke som viser at man husker på og er glad i. I anledning årets morsdagen strikket jeg skjerf til den snille moren min. Håper hun får mye glede av det :)Håndfarget garn, Giotto fra Colinette. Kjøpt i Gøteborg

Til alle mammaer som leser kaozbloggen, gratulerer så mye med dagen!

2 kommentarer:

Helle sa...

En morsdagsgave din mor garantert kommer til å sette pris på. Nydelig garn, selv om bildet ikke yter det rettferdighet. :)

Fortsatt god fastelaven.. :)

Libe sa...

Vilket läckert garn ! Fin färg och ser skön och mjuk ut :) Här får vi vänta lite till på morsdag ;) , det var en perfekt gåva.