søndag 16. mars 2014

Ikke så knæsj, men litt rocka

Jeg har strikket Pickles` knæsj cardigan. Min ble ikke så knæsj siden jeg har strikket den i gråsvart, men jeg har rocket den opp litt med tøffe knapper. Porselenknapper med ord har jeg bestilt fra snella og petronella og det står
Music * suits *even *the *savage* beast 
innimellom porselenknappene har jeg sorte stjerneknapper i plast.


Jeg valgte å strikke både armene og selve jakken litt lengre enn oppskriften sa, og er veldig fornøyd med det. Dette var første gang jeg klippet i strikketøy, litt skummelt, men det gikk bra :) Over sårkantene inni jakken har jeg sydd fast et vevd bånd.Jeg gjorde noe feil når jeg felte av, og halsen ble derfor litt for vid. Jeg prøvde den på før jeg klippet opp og bestemte meg for at det gikk greit, men angrer nå på at jeg ikke bare rettet det. Ellers er jakken helt super, myk og varm og god. Lurer på om jeg kan stramme den litt inn med å hekle en rad med fastmasker rundt åpningen? Om noen flinke lesere har et godt råd blir jeg veldig glad for tips!


Garn, Pickles extra fine merino i fargen kråkesølv og oppskrift fra Pickles
Bånd fra tyg.se
Porselensknapper fra snellaogpetronella.no
plastknapper fra stoff og stil

3 kommentarer:

Libe sa...

Den är jätte fin :) kul med knapparna .. om det inte funkar att med att virka runt kanten kanske man kan sätta samma bomullsband på insidan?

SiriR sa...

Så fin den ble. Smart med båndet inni, fin detalj.

Helle sa...

Snella og Petronella knappene ble den berømte prikken over i-en.

Når det gjelder halsen er jeg redd den beste løsningen er å gjøre den på ny.