fredag 12. februar 2016

Retrojakke

Jeg har strikket meg en ny Retrojakke. 
Den gamle er nå sliten og nuppete, den er blitt mye brukt, men nå er den så sliten at den er nedgradert til hjemmekofte. Fortsatt myk og varm, og ekstra god når man slapper av på sofaen og er litt frysen.

Jeg er visst en nupper, og nepalgarnet som den gamle er strikket i og meg er visst en dårlig kombinasjon. Vet at mange er veldig fornøyd med dette garnet, men selv om kofta har holdt godt på fasongen i dette garnet blir vi nok ikke helt venner Dropsnepal og meg. Så derfor har jeg denne gangen strikket jakken i et annet garn, i den mykeste merino fra pickles, abuelita tjukk merino.
Stripene er strikket i diverse picklesgarn og i sterk fra du store alpakka. Morsomt hvor ulike koftene blir med ulike farger.


Litt nye farger for meg, synes den ble fin, og den er utrolig myk og varm


Materialer;
Abuelita tjukk merino og tjukk alpakka fra pickles
Sterk fra du store alpakka
Mønsteret er Wiola Ødegårds Retrojakke 

1 kommentar:

Helle sa...

Liker retrojakken godt. Og kan forstå at den er en favoritt. Kanskje spesielt fordi den er helt super til å få brukt opp restegarn. Mulig jeg får prøve å få den på pinnen selv.

Jeg er også en av dem som alt nupper på. Garnet kan være det mest luksuriøse og garantert nuppe-fritt. Vel, det nupper på meg. Utrolig irriterende når man har brukt mye tid på å strikke og lage et plagg. Nuppe-fjerner tror jeg er den eneste løsningen.