mandag 11. februar 2013

Lilla til besvær

Siden overlocken var tredd med lilla etter ullkjolen, gikk jeg rett i gang på et lilla prosjekt til. Jeg kjøpte et mykt strethcy ullstoff hos Schröder som jeg tenkte ville bli en deilig genser. 

Stoffet var superstretchy, og helt umulig å kante med. Det strakk seg veeeldig og både utringningen og uttrykket på genseren ble ganske slaskete. Jeg fant ut at enten måtte jeg kaste hele prosjektet eller så måtte jeg finne en måte å redde genseren på. Etter litt grubling endte jeg med å kante hele genseren med mørk lilla ullribb fra Myllymuksut. Det ble ikke helt det samme som om jeg hadde kunnet kantet med orginal stoffet, men nå ble vertfall genseren brukenes. Den er utrolig myk, og er egentlig helt perfekt som kosegenser sammen med joggebuksen :)
Strikket ullstoff fra Schröder Modestoffen
Lilla ullribb fra Myllymuksut

5 kommentarer:

Libe sa...

Vad skönt att du fick till det , det är inte roligt att slänga det man jobbat med ( vilket har hänt ) och fint blev det :) Grattis.

mamma i nord sa...

Kjipt å plages, men det ferdige resultatet ble kjempefint.

Klem Tanja

Anonym sa...

Så fin den ble. Aldri kjekt når det ikke blir som man har tenkt seg, men sluttresultatet ble nå flott da.

Alin.

zeeglet sa...

Den så superbehagelig ut! Og fin, altfor fin til å bare kose seg i hjemme :)

Helle sa...

Ofte blir de prosjektene man står fast i ofte de beste. Da må man tenke litt nytt, og det ser sjelden er ulempe. Så heller ikke her. :) Flott genser. Kjenner godt til det med å ha samme farge på prosjektene pga fargen på overlocken. :)