fredag 1. februar 2013

Glad vinterkjole i ull

Før jeg reiste begynte jeg på denne kjolen til meg selv. Jeg stupte inn i skapet for å finne den rød ulljerseyen men så lå denne fine ullen rett over, og etter et øyeblikks inspirasjon ble denne hentet ut i stedet. Egentlig kjøpt med tanke på å sy barnelue og kjole fordi den lyse lilla egentlig er litt søt til meg. Sammen med rødt og det tøffe prikkete stoffet ble den ikke så søt, men en gladkjole for kalde og sure dager :D

Glade farger :)

Var visst litt for kjapp
 når jeg dampet over....

samme fôr i lommen som i hetten
Det vanlige kjolemønsteret mitt, men med en anelse smalere og lengre skjørt. Vanligvis har jeg lagt opp skjørtet rett over kneet, men siden det er en  vinterkjole og siden jeg er veldig frysen la jeg opp rett under kneet denne gang.

Den lilla ullen er tynn og myk kok tull, kjøpt hos Kreativ (pppp.no)
Det prikkete stoffet er et blandingstoff med bomull, ull og polyester- kjøpt i Trondheim i en butikk som dessverre er nedlagt
og den røde ullribben er fra Myllymuksut

3 kommentarer:

Helle sa...

Du har rett i at den lyse lilla kan bli litt tander for enkelte. Vågalt og morsomt å kombinere med rødt, - som absolutt er Kaoz-fargen.
Da håper jeg du også holder varmen i den.

Libe sa...

vilken härlig färg :) rött och lila passar jätte bra ihop , man får inte fega ,då kan man missa många spännande kombinationer ;)

Anonym sa...

Lekkert! LK