mandag 4. mars 2013

til tøffe gutter, søte prinsesser og snille damer

Den siste tiden har jeg kost meg med et par bestillinger.
Skoposer, bokomslag, og snurreskjerf er det noen som spør etter jevnlig men ikke alle poser og omslag har fått like stor oppmerksomhet her i bloggen. Jeg har derfor tatt med noen av dem jeg har sydd i denne omgang for de som synes det er kjekt å se :)
Jeg har også sydd 5 spissluer i ull. Disse har jeg skikkelig kost meg med å sy, og har prøvd å pynte dem etter tema barna som skal ha luene er opptatt av. Denne første luen er til en 1 år gammel gutt. synes at pynten da måtte være lit søt, og har applikert på en liten harepus :)  Luen er sydd i klar koboltblå kokt ull, og  er fòret med petrolfarget fleece. Kokt ull fra fra skaar tekstil, og fleece fra stoff og stil. applikasjonen er en bit bambusfrotte (kjøpt hos Lykkedragen) og gir et litt pusete uttrykk.


Tøff lue til en kaptein sabeltann fan. Kaptein sabeltann er jo ikke helt som alle andre sjørøvere, og hodeskallen på flagget hans er av gull. Koboltblå kokt ull fra skaar tekstil, petrolblå fleece til fôr fra stoff og stil, kokt svart ull fra skaar tekstil til flagget og gullstoff og snor fra stoff og stil.


En gutt som digger spiderman liker sikkert edderkopper :) Her har jeg applikert på edderkoppen i logoen til spidermann på et nett sydd med forsterket rettsøm på maskinen. Den koboltblåe ullen er helt riktig i forhold til spidermandrakten så da mått lua få rødt fòr som er den andre fargen i drakten. Ullen fra skaar tekstil og fleecen fra stoff og stil.

To prinessejenter måtte få sekikkelig prinsesseluer synes jeg. Begge er pyntet med steiner og perler og begge er cerise rosa (mye klarere og skarpere farge enn jeg får frem på bildet)

Det var ikke så lett å få frem fargen i steinene og perlene heller, men de er da lilla og rosa ;) Begge jentene har fått på forbokstavene sin, og litt ekstra perlepynt. Selve diamdemet er i quiltebomull og er applikert på, steine og perlene er sydd på for hånd etterpå. Denne med lilla bokstav ar fått lilla fleecefòr.
Ullfilt, fleece og lilla steiner fra stoff og stil, rosa perler fra güterman (kjøpt på dokken i sandefjord), og quiltestoff med søvstjerner fra en liten buikk jeg ramlet innom en gang jeg var i Egersund
Ullfilt og lilla steiner fra stoff og stil, rosa perler fra güterman (kjøpt på Dokken i Sandefjord), paljetter og blonde fra alt mulig boksen min, rosa fleece med røde bomber fra kreativ, og quiltestoff med glitter som jeg arvet etter en venninneEt snurreskjerf i herlig myk viskosejersey. Fargene er litt skarpere enne jeg har fått frem på bildet, men går i beige, brun, lilla og sjøblå. Dette ble så fint at jeg lurer på om jeg må sy et til meg selv også ;)
Stoffet er kjøpt hos Scrôder Mode i Rotterdam

Skopose og bokomslag i tøffe retrofarger. Fòret og kantet med svart bomull
Kraftig bomull fra Ikea, og bomullslerret fra stoff og stil
skopose og bokomslag i blått. Kantet med og fòret med svart bomull
gardinstoff fra kid, bomullslerret fra stoff og stil

bokomslag av samme stoffet som over,
 men kantet med brunt skråbånd

Bokomslag i retrofarger.
stoffet er litt av en panelgardin fra JyskBokomslaget åpent for å vise hvordan boken settes inni


3 kommentarer:

HobbyMegHer sa...

Å haaaalloooo, så masse fint du lager!!
Herlige ting!!

Stor klem fra meg!

Libe sa...

Vilka härliga applikationer på mössorna :) kul att göra något som passar den som ska bära dem

Helle sa...

Wow, skal si du er produktiv! Kjempefine luer, både til gutter og jenter og tipper at de alle falt i god smak.Igjen så er jeg imponert over hvor flink du er til å selge produktene dine. :)