mandag 14. oktober 2013

Linda kjole

Etter den søte damen som skal ha kjolen :)

Jeg har tatt utgangspunkt i en gammel favorittkjole og tegnet mønster ut fra den. Kjolen har et bærestykke som står litt stramt og et A-skjørt. Flott snitt som fremhever midjen. Beltet bryter den klassiske spensermodellen og gjør den litt spesiell. Skjønner godt at hun har vært fornøyd med denne modellen for den er veldig fin på.

Dukken har ikke den optimale fasongen til å vise den frem.Beltet skal for eksempel være høyere og kommer rett under brystet, dere får likevel et inntrykk. Beklager kveldslyset, kjolen er marineblå men ser blåere ut med lampelys og blitzt... klarte ikke å vente til i morgen ;)


 Har visst glemt å dampe ut innsnittene...det skal jeg selvsagt gjør før jeg sender den fra meg..På stikningene i utringningen, armringningene og på beltet har jeg brukt en pyntesøm for å skape konstrast.

Nå håper jeg at Linda blir like fornøyd med den nye kjolen som hun har vært med den gamle :)

Italiensk luksus ull og silkefòr fra Schröder Modestoffen i Rotterdam


3 kommentarer:

SiriR sa...

Oj for en flott kjole. Likte snittet på den. Er sikker på Linda vil bli fornøyd:)

mamma i nord sa...

Å den var lekker.
Fasongen så virkelig flott ut, så regner med den sitter som ett skudd på Linda.

Helle sa...

Så flink du er som syr og tegner mønster for andre. Det synes jeg er imponerende.

Likte veldig godt snittet i kjolen. Kledelig for de fleste, - også var pyntesømmen smart tenkt- Det ble den lille ekstra prikken over i-en som gjorde den til noe mer enn bare en mørkeblå kjole.