lørdag 12. oktober 2013

Høstfarger

Da er det ikke noe tvil lenger... høsten er her. Og hva passer vel bedre da enn et varmt sett i høstfarger :)
Stort skjerf, lue og votter. Første gangen jeg strikker votter, og det gav mersmak.

Skjerfet er strikket sidelengs, med garn fra Hjertegarn. Varmt og godt og veldig fort gjort på store pinner.
Milano kjøpt hos stofstedet.dk (dette garnet er på vei ut og selges derfor til redusert pris, stofstedet leverer på et par dager...)

Luene og vottene er strikket etter mønster fra Pickles med dobbel tråd merino. Jeg er blitt veldig glad i oker og sennepsgul denne høsten og synes fargespillet i dette garnet er veldig fint.
4 tråds merino abuelita, kjøpt hos Pickles.no


På syrommet har det vært lite aktivitet den siste tiden, travle dager og sliten kropp har resultert i kvelder på sofaen med strikketøyet. Jeg tok et skippertak der nå i uken og fikk ryddet opp og gjort rent, det var så ille der inne at jeg måtte rydde meg vei innover for å komme til maskinene.... på tide med andre ord ;) Nå gleder jeg meg til å krype inn på rommet mitt på sure høstdager og kose meg på ryddig rom :)

Først ut på ryddig rom ble et legoteppe. Så koselig med bestillinger! Gutten som skal ha dette er 6 år, så det måtte være litt guttete i fargen.
Dongeri kjøpt på stof 2000, kantebånd og annorakksnor fra stoff og stil


 Dette bildet viser best fargene

4 kommentarer:

Helle sa...

Flotte høstfarger du har strikket med. Enig med deg i at oker er en spennende farge, flott til både brunt, blått og sort bla. - og lilla? Den har i alle fall også fått plass hos meg i løpet av sommeren.

Kos deg i syrommet. Det går litt opp og ned for alle i perioder med inspirasjon og overskudd. :)

SiriR sa...

For et herlig høst sett du har strikket, ordentlig fint!

Håper du får sygnisten tilbake snart:)

Unknown sa...

Hei.

Jeg ser dette er et gammelt innlegg, og at du har bestillingsstopp, men du skulle tilfeldigvis ikke ha dette skjerfet i varme høstfarger for salg? Det er så vakkert :)

Susanne sa...

Oi, skrev jeg som anonym. Beklager

Hilsen Susanne.