søndag 11. juni 2017

Megandress i jersey

Jeg har sydd meg enda en megandress. Den første var jo i ull, og den er heldigvis for varm nå. Denne er sydd i myk viskosejersey med tøft graffitiprint. 

Snittet på dette mønsteret er helt supert til meg, og kjolen sitter som et skudd. Kjempefornøyd, det blir helt klart flere kjoler etter dette mønsteret.


Søte puffermer er en fin kontrast til graffitien

Mønstertegning som viser snittet

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hei,
dette var et flott mønster!
Jeg strever med å finne gode mønster for meg som er 160 cm, med kort avstand skulder-midje/liv og litt mer over hoftene enn over brystpartiet... Kan du si noe om dette mønsteret kunne vært godt å bruke for meg tror du?
Vennlig hilsen
Benthe Hansen

kaoz sa...

Hei, det tror jeg absolutt kan være verd å prøve. Jeg er 10 cm høyere enn deg, men er petit i overkroppen og sliter ofte med det samme som deg fra skulder-liv. Jeg har stor byste så derfor la jeg til 4cm på forstykket, men ikke på bakstykket. Det er linjer på mønsteret for hvor du kan forlenge og forkorte. Jeg har også lagt på 4cm på lengden for å få den til knærne. Mønsteret finnes bare i boken til Tilly Walnes, (sy det selv på norsk/love at first stitch på engelsk)men den har de på mange bibliotek, så da kan du teste det før du eventuelt kjøper boka :) boka har også litt tips om tilpassing. Jeg troklet sammen en i lerret første gang for å slippe å måtte gjøre så mange justeringer på selve kjolen, men for en gang skyld så klaffet det det helt. Lykke til, håper du blir like fornøyd med mønsteret som jeg er :)

Anonym sa...

Takk skal du ha for svar og opplysning om boka jeg kan låne før jeg kjøper selv!
Savner gode mønster, så denne må så absolutt prøves på noe metervare jeg nettopp har farget :-) Må bare bli ferdig med hjemmeeksamen først..

Benthe