søndag 6. august 2017

Sommerkåpe

Jeg er så heldig og var invitert i bryllup forrige helg, i den anledning trengte jeg noe å ha over kjolen. Twill med stretch i fargen kitt var tidligere kjøpt inn med tanke på nettopp kåpe, så det passet perfekt.
Det er også en fin farge til kjolen som er støvet indigoblå i fargen.


Mønsteret er fra et gammelt  'Kreative kvinder', og har stått på vil sy listen i flere år.


Et veldig godt mønster, fine detaljer og snitt. Jeg trengte faktisk ikke å gjøre noen endringer i forhold til passform, det er sjeldent!Poseermene med den lille splitter gir et mykt uttrykk


Jeg droppet beltet, men hadde tenkt å ha lommene. Når lommene var klar til å syes på så det derimot bare rart ut, og lommene ble droppet. I stedet fant jeg disse store svarte knappene i knappeboksen, og fant ut at det ble kontrast nok. Synes det passet designet godt, og ble passe røffe i kontrast til de posete armene.

Mønsteret er uten for, og jeg tenkte hele tiden at det skulle jeg legge til selv. Siden stoffet er så stødig, og kåpen er med korte armer synes jeg det ble litt klumpete og tykt. Foret ble derfor droppet likevel.

Ser at det hadde vært fint med andre lommer. Om jeg syr flere kåper etter dette mønsteret tror jeg at jeg skal legge til stikklommer.


Istedet for den vanlige lappen har jeg laget navnelapper i vinyl.

Ingen kommentarer: