torsdag 1. oktober 2015

Putefest

Hva er vel bedre når man skal slappe av på sofaen enn gode puter. Jeg liker å ha masse puter i sofaen, i flere størrelser og fasonger -, hver til sitt bruk. Hos oss er altså ikke putene til pynt men i daglig bruk. Det gjør at de blir litt slitne og av og til må fornyes. Noen puter er rett og slett brukt i stykker og dermed kassert, noen trengte bare nytt trekk.


De største putene er hodeputer på 50*70.  Disse har fått skjult glidelås og er sydd i myk bomull. Den med hundetennene er sydd i flanell kjøpt hos fabric.com og den med avistrykk er kraftig, men myk bomull kjøpt hos stof2000.dk

 sofasauen er også kommet på plass, noen som aner hvor strikkekroken min er ;)

 sort/hvitt tema i sofaen nå, greit å bytte litt på

men en liten fargeklatt måtte jeg ha

De andre tre har fått synlige grove glidelåser. Tegneserieputen er sydd i gobelin fra stoff og stil.
Puten med bymotiv er sydd i bomullspoplin også den fra stoff og stil, og den siste avisputen har fått bomullscord fra en nedlagt quiltebutikk bak, og en liten rest  av det fine avisstoffet holdt akkurat til framstykket (kjøpt privat en gang på et forum.)

Vel hjemme med kofferten full av ull som skal bli varme plagg til høsten og vinteren. Men før jeg kommer så langt må jeg rydde frem klippebordet som er begravd under haugen med stoff, mønster og diverse sytilbehør...Det var den fine tanken om å rydde opp mellom hvert prosjekt da..
 
Ønsker alle som titter innom en fin dag!

1 kommentar:

Helle sa...

Puts øm kan være en fin måte å både fornye et rom på samt å få avsetning på restestoffer. Jeg både strikker og syr putevar faktisk. Jeg trodde først min kommende svigersønn var litt ironisk når han kom med en kommentar om de strikkede putene vi har, før jeg forsto at han faktisk var veldig imponert. Av og til skal det med andre ord ikke så mye til før du skaper en ny atmosfære, et par puter kan være mer enn nok. 😉